Дiряво-мертве покривало ночi...

Юлия Герасько
Діряво-мертве покривало ночі
Лікує сонцесяйну дня хворобу
І коліщата зірок в нім гуркочуть
І місяць воду в морі нюхає -
                на пробу

Стоїть дерев залізная завіса
І виють бурі - доньки заметілі
А вітер шиє осені намисто
Й оздоблює вночі ій сни -
                діряво-білі