Сутiнки

Юлия Герасько
     Холодний місяць
Н    Сова у гаю. Колюча ніч
І    Співає пісню
Ч    Темні зорі світять -
     До ранку розізлилися вони

     Ранку нема
Д    Тремтить роса. І болісно
Е    Німіють ріки
Н    Страх самотності
Ь    Складає оду журавлиному ключу

В     Бадьоро йде луна
Е     Та гай мовчить
Ч     Німа роса вітає переможне
І     Надвечір’я. Дим туману
Р     Здригнувсь і впав -

      Вітає Всесвіт
      Прихід весни