don t stop

Лана Дарк
Go,please,go!
Don`t stop!
Cause
Time is a dangerous drug.
You`d better follow all your desires.
Feel dance of the luck.
Don`t ever stop!
Please,go!Please,fight!
Be brave.
Be strange.
Be cool.
Be bright.