Не дзвони менi завтра, позавтрому...

Юлия Герасько
Не дзвони мені завтра, позавтрому
Не пиши через день, через два
І не їдь – я все рівно чекатиму
Хоч слова – лише тільки слова

Я зустріну тебе у автобусі
І чекатиму марно роки
Я позначу твій подих на глобусі
І шукатиму в небі зірки

Я два рази включу телебачення
І складу на китайській триптих
Я призначу всім людям побачення
Якщо будеш і ти серед них
               

                Жовтень-листопад 2002 року