Стiльки сказати про пил...

Юлия Герасько
Стільки сказати про пил –
і рима ляже сама собою
але висловити те, що відчуваєш –
Не під силу навіть розділовим знакам.

Якщо у вирі думок нема жодної,
Спорідненої з тобою
І ти не можеш втопитися
І не можеш втекти –
бери приклад з інших
І підстав праву руку
назустріч дійсності