Воскресiння

Юлия Герасько
Я воскресну у житі
Я пройду від хреста до Акрополя
Я воскресну раз вісім
Коли тисяча літ промине

І ніколи не взнають
Птахи про життя Арістотеля
Бо ніхто їх не звістить
Коли вкотре не стане мене