Здаватись сильною

Ника Аремих
Більше не можу здаватись сильною...
Більше не стало наснаги й пам'яті,
Річка терпіння не є неспинною,
Більше бажання не мною зайняті...

Більше сильною бути не можеться,
Руки хапають слоьзи висохлі,
Віра у вічність вмирає пошепки
З кожним наступним "будь ласка, вернись мені..."

Все, кажуть, вічне, та вічність коротка...
Я не шукаю вже визначень вічності.
Віри не стане на правду жорстоку,
Стане болючості й періодичності...

Я так заплуталась в сплетеннях пам'яті,
Не пам'ятаю себе неухильною...
Більше не можу _б_у_т_и_,  і навіть
Більше не можу _з_д_а_в_а_т_и_с_ь_ сильною...