Помилка

Юлия Кириленко
Ти був сього лиш помилкою серця,
Але тепер не виправити це,
Кохала, а може, лиш здається,
Та я із серця викинула все.

Все, що примушувало згадувати знову,
Примушувало просто жити далі,
Та я у жодному своєму слові
Не викажу колишньої печалі.

Ти помилка, і я це добре знаю,
І я не хочу все це повертать,
Серце моє тебе не відчуває,
Життя ж між нами збудувало грати.

І я шкодую не за тим, що так кохала,
І не за тим, що вийшло саме так,
Шкодую лиш затим, що не впізнала,
В тобі найбільшу помилку життя.