Чому вуста твоi нiмi?

Юлия Герасько
Чому вуста твої німі?
То може секс, а може втома
Чи ловиш щастя уповні
Чи так - не хочеш бути вдома?

І ніч, і день, і знову ти,
Шапки, фуражки зір, кашкети
І не отримують листи
Й не обертаються планети

Ти в курсі, що тебе нема?
І я не знаю, як надалі -
Покинуть думки на педалі
Чи жить, як завжди, задарма?