Самогубство

Юлия Герасько
               сядь у "лотос" на вікні
               білі тіні на стіні -
               бог виходить погуляти -
               зникло серце вдалині


Плюнь на небо зверху
І не сни спросоння
Відлупцюй цвяхами
Здичавілість вій

Вийми з душі двері
Втрися підвіконням
Злими молитвами
З...


Нема...