Я писала вчора пiсню

Юлия Герасько
Я писала вчора пісню
Стримано-нічну
Загадала мрію пісну
Вийшло - знову лихозвісну
Сіро-кам’яну.
Стерло серце сум кохання
Вкинуло в траву
Наше зерно недоспане
Квилить байдуже-багряно
Тче невистражданим раєм
Тінь мою нову

            3.09.2004