Молодичка

Татьяна Гребенюк
         
А я молодичка
Ростом невеличка.
Чоловіка вигнала
Бо гіркий п.яничка.
Сусідки шепочуться,
Що я ворожбитка.
Бо тобі не пара
А приворожила.
Я тобі не пара
Бо я невеличка.
Ти ж стункий,
Високий, та щей
Чорноокий.
Хоч я і не пара,
Та не ворожила.
Тільки тебе молодого
Щиро полюбила.
Нехай собі судять.
Нехай лає мати.
А ти ходиш що вечора
До моєї хати.