Роберт Геррик. H-972 На Таббса

Санталов
Таббс горд и беден вот уж тридцать лет;
С привычкой этой и покинет свет.

Robert Herrick
972. Upon Tubbs

For thirty yeares, Tubbs has been proud and poor;
'Tis now his habit, which he can't give ore.