Ти не залишилась одна

Роман Коломиец
Ти не залишилась одна -
Холодні ночі і озера.
Ти чуєш, як шумить зима,
І замерзає атмосфера?

Застиглі душі і серця,
Закамянілості прийдешні...
Зідме сльозу з твого лиця
Заїзжий вітер не тутешній.