Роберт Геррик. Н-1060 Вознаграждение

Санталов
Не ради ль масла мы растим оливы?
Мы воздаянья ждём за труд ретивый.

Robert Herrick
1060. Recompence

Who plants an Olive, but to eate the Oile?
Reward, we know, is the chiefe end of toile.