Роберт Геррик. H-1070 Розам на груди у Юлии

Санталов
Розы, там, где вы сейчас,
Смерть вовек не тронет вас;
Там тепло и влага есть, -
Вечно будете вы цвесть.

Robert Herrick
1070. To Roses in Julia's Bosome

Roses, you can never die,
Since the place wherein ye lye,
Heat and moisture mixt are so,
As to make ye ever grow.