sлово

Василь Роман
всі дороги
ведуть до рими -
на сумління
нема пробачень -
є бажання
непобориме
відшукати
межу означень.

відкопати
у слові корінь
і заснути
під треті півні,
а на завтра
у Times New Roman
слово вкласти
в рядки нерівні.

...не приснилося –
відболіло,
залишилось
у шрамах літер,
великоднями
відговіло
й полетіло
у світ як вітер.

і у сіті
коня не вловиш,
якщо виросли
в нього крила...
...першим, кажуть,
що було слово,
другим - знаю -
до нього рима!