Роберт Геррик. Н-1091 Себе

Санталов
Не поцелую впредь,
Я так измучен весь;
Велит мне умереть
Путь всякой плоти днесь.
Мне жить невмочь, - хоть взвой;
Сынки мои, adieu*;
Я вам светильник свой
И муки отдаю.

_________
*A d i e u (фр.) – прощайте

Robert Herrick
1091. On himselfe

I will no longer kiss,
I can no longer stay;
The way of all Flesh is,
That I must go this day:
Since longer I can't live,
My frolick Youths adieu;
My Lamp to you Ile give,
And all my troubles too.