Листопад -на укр. -

Екатерина Весенняя
Листопад – це місяць світла,
Що розсіяне між гілок,
І прозорого повітря,
І ясних коротких ранків,
Довгих тихих вечорів.

Листопад – також та сила,
Що зриває світло з гілок.
Під деревами повітря
Пада долу спозаранку
Краплями ясних листів.

5 ноября 2008г.