Якi чарiвнi в Украiнi вечори

Михаэль Рох
(За  мотивами  "Как  упоительны  в  России  вечера")

Відео: http://www.youtube.com/watch?v=yvgpUb970F4

Які  чарівні  в  Україні  вечори 
Весняні  що  п'янять  акацій  ароматом. 
Свічки  каштанів,  й  хату  стару  білять  Мати 
(варіант: 
Свічки  каштанів  й  свіжовибілена  хата) 
Які  чудові  Батьківщини  вечори. 

Які  чарівні  в  Україні  вечори 
Ті  літні  в  розпал  жнив  із  запахом  духм'яним. 
Стоги  і  сінники  в  безсонні  під  зірками. 
Які  ласкаві  Батьківщини  вечори. 

Які  чарівні  в  Україні  вечори 
Осінній  дощ,  тумани  й  урожай  багатий. 
Цвіркун  стрекоче  у  садочку  біля  хати 
Які  спокійні  Батьківщини  вечори. 

Які  чарівні  в  Україні  вечори 
Зимові  з  снігом,  що  вкрива  міста  і  села. 
Щедрівки  й  рядженії  у  Різдво  веселе. 
Які  прекрасні  Батьківщини  вечори. 

Нехай  все  сон  й  життя  то  ставка  в  грі, 
А  виграш  в  ній  -  перепустка  до  Раю. 
Хто  зна,  що  там?  Та  тільки  я  гадаю, 
Що  й  там  бракує  українських  вечорів.