Банальност..

Мария Баранчук
Не байдужі очі
Не байдужі думки
Бути ближче хочу
Та ховаюсь в пітьмі.

Не вибагливий погляд
Та банальні слова
Бути ближче – не хочеш
Мета – близькість, дарма.

Паралельні шляхи
Не перетин двох ліній
Ми по різному мрієм,
Подих в нас не один.

Я не хочу згубитись
В круговерті ночей,
Ти не хочеш пізнати
Таємницю смутку очей…
04/12/08