Поетам - укр. яз

Михаэль Рох
Вінець терновий - мука добровільна,
І на Голгофу вистражданий шлях.
За творчі пошуки, за рими божевільні,
Розіпніть віршомазів на хрестах.
 
Щоб душ краплини у вірші стікали,
Щоб сльози застигали у рядки,
Щоб у екстазі в натовпі кричали:
"Замість Варав, поетів розіпни!"