Мжых-мжых?

Дмитрий Радченко
Херопися зяблозява-
Кукузюка бубабяба
Мубадрыга сюсюпук,
Мыгыгышка фнякобука
Лябодюга узюзюка
Гыбыгага щупутук.

Аздобзючка какозобло
Дубудюка ыбыбыга,
Писющупу музязяк,
Шушубяка шмямля зёбо,
Пупузяба фюфюдука,
Нюпюхася шыбыбяк.

Огобогобогогобо
Шумумуму хероптахи,
Хузя плюх-плюх жопопись,
Шукудзука убубубу
Шызы-кыкызы хрюгавы,
Длякозюка рыкыкысь!
           29.07.07