Роберт Геррик. N-252 Господь со временем должен по

Санталов
Господь не обещает здесь, тотчас,
Освободить от мук и горя нас;
Но счастье нам! сам, в день Его, Творец
Положит бедам нашим всем конец.


Robert Herrick
252. GOD'S TIME MUST END OUR TROUBLE

God doth not promise here to man that He
Will free him quickly from his misery;
But in His own time, and when He thinks fit,
Then He will give a happy end to it.