Роберт Геррик. N-254 Золото и ладан

Санталов
Царь будет рад златым дарам,
А Богу жгите фимиам.


Robert Herrick
254. GOLD AND FRANKINCENSE

Gold serves for tribute to the king,
The frankincense for God's off'ring.