Крамар сипав помаранчi

Роман Коломиец
Крамар сипав помаранчі -
Вогняні серця гарячі,
Стиглі сонячні коханці...
- Нам без здачі, нам без здачі !

Все було, все є, все буде,
Як у Греції далекій.
Теплі помаранчі-губи,
Ніжні цитрусові плечі.

Смак оливи на прощання,
І зітхання, і зізнання.
Помаранчеве кохання,
Мов останнє, мов в останнє.

               квітень 2004