Християнська молитва

Леонид Ружинский
     ХРИСТИЯНСЬКА  МОЛИТВА

Я вірую: щось досягти в житті я можу.
Молюся: Боже, сили як в собі відкрить?
Ти надихни мене, прошу Тебе, мій Боже,
Щоб впоратися з тим, що маю я зробить.

    Я знаю, що чогось зробити я не зможу.
Молюся: Боже, мужність як в собі знайти?   
Ти надихни мене, прошу Тебе, мій Боже,
Відмовитись від справ, яких не осягти.

Я відчуваю, що нелегко відрізнити,
Що зможу й що не зможу досягти в житті.
Прошу, надай же, Боже, мудрості мені Ти,
Щоб зрозуміти протилежності оті.