Ленгстон Хьюз. Мечты

Влад Павловский
Dreams by Langston Hughes

Hold fast to dreams
For if dreams die
Life is a broken-winged bird
That cannot fly.
Hold fast to dreams
For when dreams go
Life is a barren field
Frozen with snow.


Ленгстон Хьюз. Мечты

Мечты держись,
Она умрет,
И обескрыленная жизнь
Прервет полет.
Мечты держись,
Расстаться с ней,
И нераспаханную жизнь
Укроет снег.