По колу - так певно треба

Роман Коломиец
По колу - так певно треба,
Здійматися зорями в вись,
Палати край світу неба,
Щасливими, як колись.


Спізніла пороша-хуга
Застукає шибами знов...
Комусь відшукати друга,
Комусь віднайти любов.