Ще листя не опало

Роман Коломиец
Ще листя не опало - щем.
Бо літа нам замало ще.

І відриває вітер чек,
Який земля прийме на тще ...

Там і твоє десь теж горить,
Тому і варто далі жить.

Хоч і в останнє, тільки б знов ...
Своя у осені любов.