Саган оленiмдi арнаймын...

Виталий Коростелев
СаГан о'леНiмдi арнаймын,
ТаНГажайып рух берушiм!
Сен жалГызымсын! О, КУдайым,
Сынарым Гой, махаббатым!
Гауhардай асыл эйелiм,
Сен КызГалдаКтай КУлпырГан,
Ко'ктен ту'скен, нап-наКсу'йерiм,
Ку'н-iспеттес жарКыраГан!
КуаныштыН жэне баКыттыН
ЖалГыз булаГым, мен саГан
ГашыК боламын, КУмыртамын!
Сынарым, бет Каны тамГан,
ТаНКаларлыК, эсем аруым,
Сен бэрiнен артыКсын! Ммм…
Хош иiстi битеугу'лiм,
Мен тек саГан ынтыГамын!
Тек сенiмен о'мiр сУрГым келедi,
Мен сенiмен болГым келедi Гой,
Асыл жарым, сенi о'те су'йемiн!
Сенi КУдайдайдай ко'ремiн Гой!