Iду, як маленький хлопчик

Роман Коломиец
Іду, як маленький хлопчик,
З розкритими очима.
Іди, іди дощик
У мене за плечима.

У мене під ногами
Широкі такі калюжі.
Усе, що було із нами,
Таке далеке дуже.

Усе, що і зосталось,-
Неб оберемки сині.
І більше не зізнаюсь,
Рудий і в ластовинні.