Безумовна Любов до життя

Наталия Веселицкая
«Безумовна любов до життя»
Літературно-музична композиція
до 23-ї річниці  Чорнобильської катастрофи

27, 28 квітня 2009 року

"А ви чули як тиша кричить..."

У програмі беруть участь:

Заслужена артистка України Анжеліка Андрієвська
у супроводі хореографічних дитячих колективів –
лауреатів міжнародних конкурсів та фестивалів –
«Білі лелеки» та «Сонечко»;

Лауреати Міжнародних конкурсів
Еріка Васіл’єва (фортепіано)
та Віталій Нєхорошев (кларнет),

Ярослав Джусь (фортепіано).


У програмі свої вірші читають поети:

Тетяна Левицька, Наталя Шнуренко, Наталя Веселицька.

Герой програми – Жорж Іванович Шанаєв.

Ведучі: Анжеліка Андрієвська та Алік Старшой.

Програма двомовна (українська, російська).

Літературно-музична композиція супроводжується відеорядом.

*********************************************************

Афиша - в исполнении автора, Наталії Веселицької