Гонка за лiдером

Роман Коломиец
Оббиваючи зими пороги,
Я - тропар правічного світанку.
Покладу під лижі довгоногі
Колії у снігу колисанку.

Обжену і хати , і дерева,
Однорога-місяця здолаю,
Тільки не здогнати сонця лева -
Я    позаду...    він уже у рАю.