Роз-пад Роз

Роман Коломиец
Світ ой-ле перевернувся,
Світ ой-ле.
З ніг на голову напнувся,
Гоп-але.

Може мариво лише то,
Може ма...
Мо' зігріє літа лета,
Мо' - зима.

Люто студить літ посуха -
Лютостуд.
Всесвіт рухається -
Руха Абсолют.

З голови на ноги знову,
З голови.
Налаштований на лови -
На,  лови.

Світ нас ловить, а чи зловить,
А чи зло...
Чи Добро за нас замовить
Слово, сло...

Треба гроз нам не боятись,
Треба гроз
Уникати, не податись
В розпад Роз.