У затишку

Ваарг
ти зупинись на мить постій так
споглядати тебе для мене завжди радість
у світлі цьому мінливому
лампи захованої надійніше ніж цнота
у інтер'єрі інтимнішому ніж мило
загадковішому ніж піраміди і навіть – маслоу

бо врешті що потрібно для затишку
тепло чистота і приємний дотик
просте і маленьке як бог і водночас
величне і неосяжне – також як бог
психологи назвали б це архетипом
я називатиму тебе моїм коханням