Не впасти

Ваарг
повітря дихає легкими поривами
в калюжах видно шматочки неба
торішні трави сміття торішнє
димлять і коптять одвічну землю
а сірі хмари та синє небо
пропахли листям гнилим і мертвим

подвір'я наскрізь промокло зливами
квітковий запах й запах квітневий
це час хутчіше приймати рішень
не стати добривом чорнозему
натомість вижити через "треба"
й нехай для цього піти на жертви