Паперовi лiтаки - укр

Фрида Полак
Недалечко  від  ріки
Вранці,  серед  літа,
Паперові  літаки
Запускають  діти.

Милі,  любі  пацани –
Як  же  їм  вольготно!
Ой,  як  хочеться  мені
Бігать  безтурботно,

Навпростець  летіти  так
В  казку  кольорову!
Віднеси  мене,  літак,
У  дитинство  знову,

В  чарівний  відрізок  літ,
В  сонячну  квартиру,
Де  пускали  ми  у  світ
Літаки  з  папіру…