Вiдповiдь - Лео Куни

Михаэль Рох
На: http://www.stihi.ru/2009/03/31/1899

Пане автор, щирі привітання від українця зі Святої Землі. Не переймайтеся, українця не за кров'ю, а за духом, російськомовного. Прийшлося перекласти Ваш вірш українською, бо справжні українці його і рідною мовою навряд зрозуміють.

Малороси ви здуріли
Чи лайна вчора поїли.
Чи Остап для вас за приклад,
Чи "мазепство" в кров проникло.
Чи Бандера захопив
Що в гестапо послужив.

Чи Тарасова любов,
Не пустила сину кров.
Може Гоголь не писав,
І Кобзар лише читав.
Може Київськая Русь
Не уроком, не берусь.

Чи вам прикладів замало
Довести все до розвалу.
А Європі те і треба
Нема Неньки, та й не треба
Всіх підбурили порядком,
А сказали, що розрядка.