З холоду в жар

Анна Надежда
З холоду в жар.
          З подиху в біль –
Все що було забрав ти собі.
Воно мало би сенс в моєму житті,
             Якщо би не ти.

Намагаюсь збагнуть, розумію.
Та позабути не вмію.
А вертатись - недобрий знак.
То йди, якщо повернути ніяк.

Від себе не втекти
І мене не сховає
                срібний дощ,
Що зі стель старовинних змиває
Останню надію – мою любов.
Парує бруківкою,
               нагадує знов
Концентровану мою любов.

Мабуть з часом усе мине.
Та не буде у ньому тебе та мене.
Лише ті ж нефарбовані рами
Та старовинні брами…
Тільки сонця у небі нема –
             До міста іде зима.

З жару у холод, із подихом біль.
Тільки минуле не вернеш собі.
З часом минеться –
                зітліє в душі.
Лишаться спогадом мої вірші.

                10.2006 Львів