Благодарность Дедовщине

Димко Дяк
Моя Батьківщина-степи і лани,
Канал і Сиваш неглибокий.
Для мене безцінні й важливі всі ви,
Бо тут я й з'явивсь, синьоокий...

Тут все дороге і знайоме мені,
На землю я тут вперше став.
Провів тут всі дні і години земні,
Лиш тут перший вірш написав.

Вітчизно, тобі лиш завдячую я,
До скону тебе не забуду.
Тут житиму я і родина моя,
Тебе прославлять вічно буду!