Троянда - укр

Фрида Полак
1.   Таке  ім;я  ти  носиш  не  дарма,
Чому  мені в  житті  так  пощастило?
На  дворі – чи  то  літо,  чи  зима –
Ти  все  цвітеш,  моя  трояндо  мила.

ПРИСПІВ:
Річ  твоя,  як  дзвін,  переливається,
Очі,  наче  зорі,  посміхаються,
А  вуста  рожеві,  наче  полум;я.
Ти  -  троянда,  Розочка  моя!

2.   З  тих  пір,  як  ти  у  дім  мій  увійшла,
Мій  сад  розквіт,  як  рай  серед  морозу.
Мені  красу  і  щастя  принесла
Найкраща  квіточка  моя  -  бажана  Роза.

ПРИСПІВ:
Я  тебе  люблю  до  забуття,
Щастя  ти  моє,  моє  життя,
Ти  -  моя  веселка  чарівна,
А  насправді  ти -  сама  весна!

                ...Розочка,  кохана  ти  моя…
____________________________
* Троянда (укр.) – роза