Я Вас люблю...

Катруся Матвийко
Я Вас люблю усім єством своїм,
На крилах радості підносячись щомиті,
Замкнувшись в царстві образів і рим,.
Творю для Вас, у сяйві і блакиті.

Я Вас люблю усім своїм єством,
Не боячись померти від любові,
Піднесена, огорнена теплом,
Я там, де Ви, де мрії кольорові!

Я Вас люблю єством своїм усім,
Здається, так любити неможливо!
Життя стає жорстоким і пустим
Без Вас. Мов непотрібна злива.

А скільки в ньому болю і жалю,
І серце у неспокої невільне...
Я Вас єством усім своїм люблю.
Навічно, особливо й дуже сильно!