Любов...

Андрей Шаргородский
Я не бачу в небі зірок,
І ніколи тобі не повірю,
Я бажаю зробити ще крок,
До моєї колишньої мрії...

Я лечу за тобою вперед,
До палкого земного кохання,
Не кажи моя люба – ні,
Я з тобою, це щире зізнання...

Кожну ніч тільки бачу тебе,
Ти моя, я тебе цілую,
Увісні , і жаль більш ніде,
Я з тобою у хмарах мандрую...


26.01.2003р.