Песня про зайцев из к ф Бриллиантовая рука English

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=AyIIGAy6s40

In a dark forest land where aspens are trembling
Where sorcerer-oaks still keep losing their leaves
Bunch of bunnies at night far away from the Kremlin
After smoking some weed chant a song in a bliss:

We can’t care less,
We can’t care less,
Though we are afraid owls and a wolf.
To remove the stress,
And to get some rest
We are having fun for problems to dissolve.

While the sorcerer-oaks in a mist whisper vaguely
And around vile swamps ghosts get up for hell’s sake.
On a purpose the world wasn't seen so much ugly,
Squint-eyes scream weird song after spirits’ intake:

We can’t care less,
We can’t care less,
We are not afraid even that damned wolf.
To remove the stress,
And to get some rest
We are having fun problems to dissolve.

We can’t care less,
We can’t care less,
Superstitiousness fuels strong belief
That we will be blessed,
(Though we’re badly messed),
And 'll receive at last desperate relief.

We can’t care less,
We can’t care less.
This is gonna be our main theme.
Fears we’ll suppress,
Feel a freedom’s taste,
And then finally realize a dream!


Юрий Никулин
ПЕСНЯ ПРО ЗАЙЦЕВ
(из фильма "Бриллиантовая рука")
(А.Зацепин - Л.Дербенев).

В тёмно-синем лесу,
Где трепещут осины,
Где с дубов-колдунов
Облетает листва,
На поляне траву
Зайцы в полночь косили
И при этом напевали
Странные слова:

А нам всё равно,
А нам всё равно,
Пусть боимся мы
Волка и сову,
Дело есть у нас:
В самый жуткий час
Мы волшебную
Косим трын-траву.

А дубы-колдуны
Что-то шепчут в тумане,
У поганых болот
Чьи-то тени встают...
Косят зайцы траву,
Трын-траву на поляне,
И от страха всё быстрее
Песенку поют:

А нам всё равно,
А нам всё равно,
Пусть боимся мы
Волка и сову,
Дело есть у нас:
В самый жуткий час
Мы волшебную
Косим трын-траву.

А нам всё равно,
А нам всё равно,
Твёрдо верим мы
В древнюю молву:
Храбрым станет тот,
Кто три раза в год
В самый жуткий час
Косит трын-траву.

А нам всё равно,
А нам всё равно,
Станем мы храбрей
И отважней льва!
Устоим хоть раз,
В самый жуткий час -
Все напасти нам
Будут трын-трава!

Песня из к/ф "Бриллиантовая рука" (Режиссер А.Гайдай, Мосфильм, 1968)