кома

Люмина Фокс
...Z...я хочу кому...
Дайте мені кому...
А хочу кому у своєму житті ...тільки кому...

"Нитью отозвалось...оборвалось"
                гр.Кома
__________________________________
_____________________........______Край душе, край
__________________...........____
________________............________За сердце не тримай
________________.........._______
_________________......___________Любуйся ласкою тепла
__________________.....____________
____________________....________Однак воно майне як мгла
______________________....___________
________________________..._______________а далі.......................