Я в сердцi чую спiв сопiлки...

Денис Манько
Я в сердцi чую спiв сопiлки.
Душа моя наповнена звучанням рiзних нот.
Коханна, ллється слово нiжно,
Чарівно вiдгукаясь, наче лiсовий струмок.

Всi барви, що змiшались вкупi,
Вся та бездонна магiя очей.
Хвилюючi, захоплюючi муки
Дарують у маревi ночей.

Дiвочою, яскравою красою,
Так легко, наче блисковкою з Божiх рук.
Ти, запалила полум'я кохання,
У сердцi, що дрiмало, на таке не сподіваючись...