Прозрачен силуэт богини...

Наталья Ларская
         

Прозрачен силуэт богини
Набросок гениально прост
Блистательная точность линий
В Вечность ажурный мост



*  *  *

Transparent silhouette of the goddess
The sketch is ingeniously simple
Brilliant line accuracy
Into Eternity openwork bridge





On the reproduction:

Thomas Harutunyan.
"Loretta".

На репродукции:

Томас Арутюнян.
"Лоретта"