Мур-мурчик

Наталья Гуркина 2
Кошеняткові сметанки налили у миску,
А бабуся ще поклала Мурчику сосиску...
Як поїв - стрибнув на руки мур-мур-муркотіти…
Про вусаті свої справи з нами гомоніти.

Як він мишок налякає і перехитрує,
Як у песика із миски кашку поласує...
Муркотить от так наш Мурчик, сни нам навіває,
Всі турботи і печалі наші розганяє…