Осiнь - господиня

Наталья Гуркина 2
Завітала до села
Осінь – господиня.
Лад усюди навела,
Зібрала насіння...
Бараболю у мішки...
Яблука - в комору,
Щоб було на пиріжки
У зимову пору.
Виноград увесь на сік,
Гарбузи – для каші.
Вистачить тепер на рік
Всій родині нашій!